Anabolic Steroids - Steroidal.com Forums - Powered by vBulletin
Connect with us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Google Plus
Steroids For Sale
Results 1 to 11 of 11

Thread: Please report any issues with either Steroidal.com or the Forums here...

  1. #1
    Administrator Admin's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1,739

    Please report any issues with either Steroidal.com or the Forums here...

    Please report any issues with either Steroidal.com or the Forums here...

    Thanks.

  2. #2
    Administrator Admin's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1,739
    Is anyone elses Sent Messages not being saved in the right folder when they PM another member?

    Thanks.

  3. #3
    Taking it easy...
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    25
    Mine are being saved to sent folder.

  4. #4
    Administrator Admin's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1,739
    Was that automatic, or did you need to select something?

    Thanks.

  5. #5
    Taking it easy...
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    25
    auto

  6. #6
    Administrator Admin's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1,739
    Hhmm... Just me then

  7. #7
    Junior Member LARGERTHANNORMAL's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    211
    I get booted if i dont post in 10 min with my window minimized... maybe its just me... who knows..

  8. #8
    Junior Member magnus's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    165
    There seems to be a time discrepancy.

  9. #9
    Junior Member magnus's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    165
    Post above says 3:45PM but it is actually 4:22PM.

  10. #10
    Administrator Admin's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1,739
    Quote Originally Posted by magnus View Post
    There seems to be a time discrepancy.
    I know about this, thanks. I have changed it, but its doesn't seem to want to work... I think there may be a problem with our server not vbulletin.

  11. #11
    Junior Member magnus's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    165
    Quote Originally Posted by Admin View Post
    I know about this, thanks. I have changed it, but its doesn't seem to want to work... I think there may be a problem with our server not vbulletin.
    Not a big deal. Thanks for looking in to it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •